Litt om oss..

Den aller første tanken bak Ballongriket dukket opp i 2020, yepp du leste riktig - midt under pandemien!

Som en fulltidsstudent som nettopp mistet sin deltidsjobb, sto Frederika plutselig uten noe ekstra inntekt og å leve kun av stipend hørtes ikkje veldig fristende ut!

Etter mange timers leting etter inspirasjon på Pinterest, Instagram og you name it- kom Frederika over ballongmosaikker, som også ble det første produktet Ballongriket debuterte med. Disse tok raskt av, og ble til en hit på Instagram!

Siden den gangen, har Ballongriket vokst en god del. Vi har mellom annet levert imponerende ballongbuer og dekorasjoner til bedrifter som Universal, Den Norske Operaen, Bohus, Porsche, Google og mange mange andre!

I 2023 åpnet Ballongriket sit aller første selskapslokalet i Nes kommunen. Vakre og unike Ballongriket Eventlokalet har i mellomtiden rukket å hoste rekke eventer. Alt fra dåp, konfirmasjoner, julebord, 1års bursdager til utenlandske seremonier som mellom annet nikkah, dholki og mayoun!

Samme året har vi også blitt norsk distributør av en av de mest populære ballongmerker på markedet - Kalisan.

Idag drives Ballongriket på fulltid av Frederika og Maria, som står til enhver tid klare til å hjelpe deg med å skape de mest episke fester og eventer ever!